Pages

Saturday, May 25, 2013

Jualan murah



Apabila kaki melangkah masuk bookstore, rak pertama yang akan dituju sudah semestinya novel. Kenapa novel? Kenapa bukan buku masakan? Buku ilmiah? Inilah akibat kalau drama di televisyen diadaptasi daripada novel. TT,TT

Semenjak ade kad siswa semuanya menjadi murah di Mph bookstore. Walaupun kurang 2 atau 3 ringgit dari harga asal pun dah berbaloi. Mph sahaja okay zurin ulang. bagi sesiapa yang agak sibuk nak pergi ke kedai buku takpe jangan risau. *tarik nafas* zurin nak kongsikan berita gembira yang Mphonline ade buat sale!

Omg sale! Berapa %?

Eh sampai bile sale? kerja banyak ni kat office tak sempat nak tengok sekarang.

Bole ke beli online? membercard pun takde. hmm.

Memang discount, nanti shipping cost je more than rm10


Jangan risau.

The Red Hot SALE is back! Enjoy 20%* off on ALL BOOKS. Sale ends 31 MAY 2013.

So guys, hurry up. Jangan takut, pembayaran boleh dibuat sama ada melalui Credit Card, Maybank2U, CIMB Clicks, Paypal, Cash / Cheque Bank In, by outlet or Baucar Buku 1Malaysia

Setakat ni *shipping costs and *handling costs  RM 0. What?! ZERO?

*Note: Shipping and Handling cost is calculated based on delivery address. Delivery is FREE for delivery addresses within West Malaysia with a minimum purchase of RM50 and above in a single transaction.

Nampak gayanya kene berbelanja RM50 dan ke atas. Berbaloi. Jimat masa nak pergi bookstore, jimat minyak, jimat duit parking. Banyak jimatnya tu. Hahaha




mphonline.com
       
       


ENJOY 

Sunday, February 19, 2012

anak buah tersayang :)

untuk pengetahuan zurin da jadi makcik. aww mudenye saya. *stop zurin
he's such a little cute boy. baru nak belajar tentang kehidupan ni. i call him harraz.

comel kan :)

tapi tengah tengah malam die nangis. Goddd! mane parent die. anak menangis terjerit jerit baru parent die bangun. yang jadi mangsa zurin la. Haishhh terganggu tidur. kejap tukar pampers kejap lagi bg susu.

bila ada anak buah ni buat zurin terfikir. oh macam ni laa parent zurin jage zurin mase kecik dulu. kesian mereka :(  tibe2 dalam hati nekad nak jadi anak yang baik, tak boros lagi, selalu duduk ruma, rajin masak. ngehngeh. nakalnye kau zurin.

yang penting kita tahu batas batas dan tanggungjawab seorang anak. sekarang ni bukan mase lagi nak merengek rengek mak nak susu, mak nak itu, nak ini ! 

sooooo, moral of the story jadilah anak yang baik. ulang lagi jadilah anak yang baik.

sesunggungnya anak yang baik tu akan menjadi contoh kepada orang lain untuk menjadi anak yang baik. :)

Thursday, December 22, 2011

tanya hati kenapa?

okay guys. zurin nak mention kat sini in a few seconds my mood changed.
from the good one to the bad one

perasaannye mungkin begini

●  masa kat tadika, budak lelaki yang kite suke main kawin kawin dengan budak perempuan lain
●  balik sekolah tak bermaya sebab bekal kite kene rampas dengan budak nakal
●  pergi rumah jiran sambil makan coklat kekasih hati belikan, then your mom suruh bagi semua pada anak die yang tengah menangis nak coklat
●  tengah syok mengarang novel dalam laptop then adik 'ter'off suis
●  bawak air milo masuk bilik waktu malam tiba tiba puukkk *tersadung dekat tangga

tak kira la macam mane rasanye tapi sedih kat hati ni tak boleh tahan
sobbbb *waiting for the miracle


but guys, you should keep


Thursday, December 15, 2011

zurin nak tengok Mission Impossible !

da berbulan lamenya zurin tunggu cerita ni.
tibe tibe.. tsskkk T__T bf jauh
nak tengok dgn siape.



sebab utama nak tengok cerita ni sebab si dia kat bawah ni. hehee

 

omaigodd ! he's cute, he's charming
*zurin. stop it. 
okay. zurin cume nak tulis Tom Cruise berbakat dalam filem aksi T_T

jom ramai ramai tengok cerita ni. :)